ELECTRICISTES I PERSONAL TÈCNIC S’HAN FORMAT EN ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA.

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest dimarts va finalitzar la capacitació especialitzada en energia solar fotovoltaica organitzada per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals del SOC.
La formació amb una durada de 40h ha permès als assistents reciclar els seus coneixements vers aquesta energia renovable i conèixer tots els aspectes claus en el seu funcionament, disseny i instal·lació.
La capacitació ha anat a càrrec de l’Associació d’Estudis i Formació d’Instal.ladors i el professional Francisco Pàscua, amb una àmplia trajectòria en el camp de l’energia solar fotovoltaica. El curs ha comptat amb un total de 5 alumnes, amb perfils diversos, des d’electricistes a tècnics de l’administració.

La setmana passada, per altra banda, es va iniciar una nova edició de la mateixa capacitació especialitzada a Mollerussa a càrrec de l’empresa Solenver, coordinada per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Associació Leader de Ponent, ambdues entitats col·laborem mitjançant el projecte #Pirinnowa’tt per a la transferència de coneixements i experiències en el camp de la transició energètica en els seus territoris d’acció.

Categories: Actualitat