LA TARDOR ENS PORTA 5 NOUS FESTIVALS DE SENDERISME

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

5 nous festivals de senderisme aquesta tardor

Tot i ser l’estiu més atípic dels darrers anys, els 3 festivals de senderisme previstos  aquest estiu (Berguedà, Vall Fosca i Val d’Aran) s’han celebrat amb èxit de convocatòria i amb seguretat. Ara s’acosta la tardor, una preciosa estació on podràs gaudir de 5 festivals més! Des de la Vall de Boí fins a l’Alt Empordà, passant per la Conca Dellà, el Ripollès i la Garrotxa, els Pirineus catalans t’esperen amb un munt de propostes i una àmplia varietat de paisatges, camins i patrimoni.

2a Edició dels festivals de senderisme a les comarques d’Itinerànnia

En aquest any tan especial, les comarques impulsores de la xarxa de senders Itinerànnia Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà, ens sumem de nou a la iniciativa de Festivals de Senderisme dels Pirineus. Amb els festivals de senderisme, volem oferir un programa de rutes a peu i altres activitats de gaudi de la natura, acompanyats d’un guia.
A cada festival hi trobaràs el detall de totes les excursions i recomanacions a seguir. T’hi podràs inscriure i realitzar el pagament.

 

Ripollès Discovery Walking 2020
A la comarca del Ripollès ja ho tenim tot a punt! La 2a edició d’aquest festival es trasllada a la tardor, quan les fagedes i les rouredes del Ripollès presenten uns colors ocres, taronges i vermells per quedar-se bocabadat. Rutes al costat de gorgs i salts d’aigua, circuits d’orientació i excursions de vertigen s’inclouen en un programa ben atractiu.
No te’n perdis detall. Consulta el programa d’activitats i inscriu-te a la que més t’agradi!!!

Categories: Actualitat