‘EL RIPOLLÈS A TAULA’, LA NOVA PLATAFORMA ONLINE DE COMERCIALITZACIÓ DEL PRODUCTE AGROALIMENTARI DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Els productors i elaboradors de la marca de garantia ‘Producte del Ripollès’ obren una nova plataforma online de comercialització directa de lots per promocionar el seu producte agroalimentari fora del Ripollès 

La principal novetat és la implementació d’un sistema de compra online automatitzat i l’enviament setmanal de comandes amb transport frigorífic

Els productors i elaboradors del Ripollès estrenen el portal https://productesdelripolles.site/ per fer arribar i promocionar el producte agroalimentari del Ripollès arreu del territori català.

Aquest nou portal, que anirà ampliant l’oferta de producte agroalimentari de manera escalonada, permetrà als seus usuaris adquirir lots de productes directament a productors del Ripollès: Embotits, melmelades, coca, formatges i altres derivats làctics, ous, mel, vedella, plantes aromàtiques, cervesa o ratafia, entre d’altres.

Lots tots ells combinables i amb la garantia de la marca “Producte del Ripollès”, segell que identifica tots aquells productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès. Amb la compra de cada lot es contribueix al desenvolupament de l’economia del territori i al manteniment de races autòctones com l’ovella ripollesa, la vaca bruna dels Pirineus i el cavall pirinenc català.

Aquest projecte compta amb el suport dels tècnics agroalimentaris de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i és possible gràcies a la col·laboració i predisposició dels productors i elaboradors associats del territori.

   

 

 

Categories: Actualitat