L’ASSOCIACIÓ D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS FA UNA APORTACIÓ A L’HOSPITAL DE CAMPDEVÀNOL PER AJUDAR EN LA LLUITA CONTRA EL COVID-19

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Tot i els moments complicats que ara mateix afecten al sector de la restauració i de l’hostaleria, l’Associació d’Hostaleria del Ripollès vol ajudar dins de les seves possibilitats a la lluita de tota la comarca contra el COVID-19. Amb aquest objectiu s’ha fet una aportació econòmica de 1.000 euros a l’Hospital de Campdevànol per poder adquirir material sanitari per fer front a aquesta epidèmia.

Des de l’Associació volem mostrar el nostre agraïment especialment a tots i totes les professionals de la salut pública per la gran tasca que estan duent a terme a la nostra comarca. També volem agrair a tothom que està fent l’esforç de quedar-se a casa i aprofitem per dir a totes les persones confinades que esperem poder rebre-les ben aviat i tornar i omplir de vida els nostres establiments.

Categories: Actualitat