SOMS RIPOLLÈS, ESPAI DE VENDA I DEGUSTACIÓ DE PRODUCTE DEL RIPOLLÈS A LA FIRA DE LES 40 HORES DE RIPOLL

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Els dies 27, 28 i 29 de març Ripoll celebra la Fira de les 40 hores. Els

productors agroalimentaris de la marca de garantia Producte del Ripollès seran presents a l’espai Soms Ripollès, ubicat a la Plaça de la Lira de Ripoll.

Com a novetat d’enguany, el 27 de març al vespre tindrà lloc la gala de les R 2020, en el marc del Tastatast

Un any més, Producte del Ripollès estarà present a la fira durant els tres dies amb l’Espai Soms Ripollès a la Plaça de la Lira de Ripoll. En aquest punt es podran degustar i comprar diferents productes agroalimentaris directament a productors del Ripollès: Embotits, melmelades, formatges i altres derivats làctics, ous, mel, vedella o cervesa, entre d’altres.

Com a novetat d’aquesta edició, l’Associació Producte del Ripollès també participarà al Tastatast, el sopar amb producte local organitzat per l’Associació d’Hostaleria del Ripollès que tindrà lloc el divendres 27 al vespre a l’Església de Sant Pere de Ripoll. Es podran degustar plats de diferents restaurants de la comarca i, entre d’altres activitats, a les 22:00h tindrà lloc la gala de les R del 2020, un acte de reconeixement als establiments i restaurants del territori que aposten pel producte del Ripollès.

Categories: Actualitat