REEMPRESA EVITA EL TANCAMENT DE 24 NEGOCIS DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

  • Aquests resultats són fruit d’un conveni entre la patronal Cecot, Autoocupació i la Diputació de Girona per impulsar el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses a les comarques gironines.
  • Enguany el servei, ofert des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, ha evitat el tancament de 5 empreses de la comarca del Ripollès.

El Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, ha evitat durant aquest 2019 el tancament de cinc negocis ripollesos i ja en suma 24 a la comarca des del 2011, any que Reempresa es va posar en marxa al conjunt del país.

Del total de 24 negocis cedits amb èxit a la comarca, el 70% han estat negocis del sector hostaler, un 20% ho han estat del sector comerç i el 10% restant corresponen a empreses cedides del sector serveis.

El conjunt de casos d’èxit registrats per Reempresa durant aquest 2019 al Ripollès han permès evitar la destrucció de 15 llocs de treball al territori. Des del 2011 ja són 68 els llocs de treball que s’han mantingut vius gràcies al servei.

Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i de la Fundació Autoocupació treballa des del 2013 amb la Diputació de Girona i els consells comarcals de la demarcació per poder fer arribar el servei de transmissió empresarial a tots els pobles i ciutats de la província.

El projecte del Centre de Reempresa de Catalunya treballa per posar en contacte a totes aquelles persones empresàries que no poden continuar al capdavant dels seus negocis amb tots aquells emprenedors i emprenedores que prefereixen donar continuïtat a una activitat empresarial existent a crear-ne una de nova.

Punt d’atenció a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès

El punt d’atenció de Reempresa a la comarca del Ripollès està ubicat a la seu de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, des d’on s’ofereixen programes de formació, assessorament i assistència, a més d’un servei d’intermediació en els processos de compravenda transparent,  independent i gratuït. Tots aquests productes i serveis han estat pensats amb l’objectiu de donar suport a la continuïtat de les empreses del territori.

Agència de Desenvolupament del Ripollès: Lourdes Martínez, Técnica de Reempresa emprenedors@ripollesdesenvolupament.com / 972704499.

Contacte Centre de Reempresa de Catalunya:

Gerard Rius, responsable de comunicació – gerard.rius@reempresa.org / 689 682 503

  

Categories: Actualitat