DES DE L’ÀREA DE TURISME DE L’AGÈNCIA ASSISTIM A LA JORNADA ANUAL DELS PROGRAMES DE TREBALL DE L’AGÈNCIA CATALANA DE TURISME (ACT)

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest dimecres 11 de desembre la tècnica de turisme de l’Agència juntament amb les tècniques de turisme del Ripollès, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes van assistir a la Jornada anual dels Programes de treball de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) a l’Hotel Porta Fira a l’Hospitalet de Llobregat.

En aquesta trobada anual es va explicar en primícia l’estat del desplegament del Pla de màrqueting turístic de Catalunya i els resultats i conclusions de l’enquesta sobre els serveis de l’ACT adreçats al sector turístic català.

Així mateix també es va parlar de tendències de producte pel 2020, d’innovació i noves tecnologies aplicades al sector turístic i de casos pràctics que treballen les 4D (desestacionalització, diversificació, desconcentració i despesa turístiques). La jornada també incloïa el dinar, una oportunitat per fer networking i intercanviar impressions i experiències.

Categories: Actualitat