APROPEM EL MERCAT LABORAL, LES COMPETÈNCIES I L’ENTREVISTA DE FEINA A ALUMNES DE SECUNDÀRIA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Des del Servei d’Orientació i Inserció Laboral s’intenta apropar la situació del mercat de treball, els perfils més sol.licitats, el currículum i la selecció per competències i l’entrevista de feina a alumnes de secundària de diferents centres educatius de la comarca del Ripollès.

Aquest mes de novembre hem visitat als alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Vedruna de Ripoll.  Durant la primera sessió vam parlar del mercat laboral, les ocupacions més sol.licitades, el perfil professional i les COMPETÈNCIES que adquirim al llarg de la vida i que tenen un pes cada vegada més important i rellevant en la selecció de treballadors/es. Vam acompanyar la sessió amb un joc i dinàmiques de grup  en les que els/les alumnes van participar activament i a través de les quals vam descobrir que formen un bon equip. 

Durant la segona sessió vam continuar descobrint les COMPETÈNCIES amb un exercici pràctic, vam explicar el currículum i vam entrenar l’ENTREVISTA DE FEINA a través d’una dinàmica.

Categories: Actualitat