UN PERIODISTA DEL NATIONAL GEOGRAPHIC VIATJA PELS PIRINEUS I PASSA PEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Des del CPT Benelux, en col·laboració amb marca Pirineus i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van organitzar un press trip, viatge de premsa d’un periodista de la revista National Geographic NL pels Pirineus, i vinculat a natura actiu del 24 al 28 de juliol 2019. El viatge va transcórrer per diverses comarques: Berguedà-Ripollès ( 24 de juliol- migdia/tarda/nit)- Cerdanya-Pallars Sobirà- Vall d’Aran-Alta Ribagorça.

El dimecres 24 de juliol arribava al Ripollès, des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès els hem donat suport logístic en les visites que ja portaven programades.

En el seu pas per la comarca dinava en un restaurant cèntric de la vil·la de Ripoll, realitzava una visita guiada al Conjunt Monàstic de Ripoll on el rebia la regidora de Turisme de Ripoll, i després de la visita feia la Ruta del Ferro i del Carbó tram Ripoll- St. Joan de les Abadesses en bicicleta, per acabar pernoctant a Ribes de Freser.

Categories: Actualitat