UN NOU FAM-TRIP APROPARÀ ELS ATRACTIUS TURÍSTICS DEL RIPOLLÈS A ISLÀNDIA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

FAM-TRIP Costa Brava Hotels & Blau Verd Hotels &Petits Grans Hotels de Catalunya. Dues operadores d’Islàndia estan preparant un paquet turístic pel Ripollès.

 L’Agència de Desenvolupament del Ripollès i Itinerannia, xarxa de senders Ripollès-Garrotxa-Alt Empordà, col·laboren en el FAM-TRIP (viatge de familiarització) organitzat per Costa Brava Hotels & Blau Verd Hotels & Petits Grans Hotels de Catalunya.

Es tracta d’un operador d’Islàndia que ja porta senderistes a l’Empordà a través de Costa Brava Hotels & Blau Verd Hotels i tenia interès en fer un nou producte turístic al Ripollès. Per aquest motiu s’ha col·laborat en aquest  fam-trip fet a mida.

Han visitat diversos hotels de la comarca i han realitzat diverses visites i rutes guiades per la Vall de Ribes i la Vall de Camprodon entre les quals, una ruta guiada de Vall de Núria a Queralbs amb Oxineu i una altra ruta des del refugi d’Ulldeter a Coma de l’Orri amb Guies Roc Blanc.

Esperem programin el Ripollès en els seus catàlegs amb un nou producte turístic de senderisme i vinguin turistes islandesos a gaudir de les nostres muntanyes.

Fotografies: ruta d’Ulldeter.

 

Categories: Actualitat