PROMOCIÓ TURÍSTICA EL RIPOLLÈS-VALL DE CAMPRODON-VALL DE RIBES, L’EXPERIÈNCIA DELS PIRINEUS AL MERCAT D’ESCAPADES A BARCELONA.

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Del 3 al 5 de maig, EL RIPOLLÈS-Vall de Camprodon-Vall de Ribes  situats al territori Costa Brava-Pirineus i dins l’àrea temàtica ACTIU i NATUR, han estat presents a una nova edició del Mercat d’Escapades, l’acció promocional que organitza l’Agència Catalana de Turisme al passeig Lluís Companys (davant Arc de Triomf) a Barcelona, una fira a l’aire lliure enfocada a la comercialització de productes i experiències turístiques.

A través del mostrador promocional s’ha donat a conèixer l’oferta turística de tota la comarca; el més demanat ha estat senderisme i activitats per fer amb família. El material que ha tingut més bona acollida ha estat el mapa del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i els itineraris ecoturístics, acompanyat dels mapes turístics i la guia de serveis turístics i agroalimentaris.

Com a novetat d’enguany, s’ha promocionat el Festival de Senderisme- que s’emmarca dins els Festivals de Senderisme dels Pirineus- RIPOLLÈS DISCOVERY WALKING- del 28 al 30 de juny de 2019 i que es presentarà formalment en breu.

A la carpa de tallers del Mercat d’Escapades també hem participat a través del Museu Etnogràfic de Ripoll amb dos activitats adreçades al públic familiar que han tingut molt bona acollida amb la participació de 50 persones! Els tallers realitzats han estat:

Dissabte, 4 de maig de 16h a 16.45h- FES DE MONJO COPISTA

Dissabte, 4 de maig de 17h a 17.45h- FEM UN XAI

A l’àrea Gastronòmica hi hem participat amb dos tastets de producte de la marca de garantia “Producte del Ripollès”, on s’ha servit un total de 200 tastets!!!! Els tastets han set mandonguilles de xai amb ceps i  platillo de llangonisseta amb cebetes i carxofes.

I per últim també hem participat al JOC DE LA RULETA, un sorteig de diversos premis per tota la comarca. S’han sortejat:

4 entrades al Conjunt Monàstic de Ripoll

4 entrades al Museu Etnogràfic de Ripoll

4 entrades al Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses

6 bitllets cremallera Vall de Núria.

4 entrades visites guiades a Camprodon

4 entrades trenet turístic vall Camprodon

1 passi per a una persona als 5 concerts del Festival de Música de la Vall de Camprodon 2019

Aquesta acció ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès- Turisme i Agroalimentari- Producte del Ripollès-, el Consell Comarcal del Ripollès, el Museu Etnogràfic de Ripoll, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i tots els ajuntaments, empreses i/o entitats que han col·laborat amb els premis, tallers, promoció turística o tastets gastronòmics.

Categories: Actualitat