NOU DINAR TEMÀTIC A L’AULA: NOVEL·LA NEGRA AL MARE NOSTRUM

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Viatge entre la gastronomia i la novel·la negra al Mediterrani.

Demà dijous 9 de maig, a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, totes les persones assistents al servei de menjador podran fer un viatge explorant l’estreta relació entre la gastronomia i la novel·la negra al Mediterrani. Es degustaran receptes presents a les novel·les de Camilleri, Izzo, Markaris, Batya Gur o Donna Leon, mentre s’escolten fragments en que els protagonistes també gaudiran del menjar.

Tota una generació de detectius i comissaris mediterranis són descendents del gran detectiu i gastrònom Carvalho, de Vázquez Montalbán. Montale i Montalbano, inclús amb el nom, però també Brunetti, Kharitos i Ohayon. El retrat crític de la societat on viuen aquests personatges de ficció tan reals, també inclou la cultura culinària i des de l’Aula d’Hostaleria i l’Associació Palimpsest hi volem afegir l’experiència gastronòmica.

 

 

Categories: Actualitat