COMENÇA LA PRIMERA DE LES CAPACITACIONS PER A PERSONES QUE BUSQUEN FEINA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Hem iniciat la capacitació en TECNOLOGIES PRODUCTIVES: OPERARI/ÀRIA D’INJECCIÓ DE POLÍMERS, per a les persones usuàries del servei d’orientació i inserció laboral i que en aquests moments estan buscant feina. Treball a les 7 comarques.

És una capacitació adreçada a persones que estiguin buscant feina, estiguin essent orientades a través del servei d’orientació i inserció laboral de l’Agència i  que vulguin treballar com a operaris de màquina d’injecció realitzant, alhora, tasques de control de qualitat i verificació in line en empreses de producció de peces per injecció de polímers.
Podeu consultar la resta de capacitacions a https://goo.gl/Kuf1SU

Categories: Actualitat