DIA INTERNACIONAL DE LES MUNTANYES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Avui, en el Dia Internacional de les muntanyes, el director tècnic de l’Agència, en Gerard soler, ha estat convidat a impartir una classe de desenvolupament local a la Universitat de Lleida, a partir del model de treball de l’Agència. Concretament ha estat amb els alumnes del Màster interuniversitari de Gestió d’Àrees de Muntanya.

L’Agència, conscient de la importància de la preservació de les muntanyes i els ecosistemes,  procura per fer compatible la conservació dels espais naturals amb el lleure i el turisme, aprofitant els beneficis econòmics i socials del turisme però sempre d’una  manera sostenible per a les zones de muntanya.

Les muntanyes i altres espais naturals de la nostra comarca i del planeta en general, són espais d’elevada qualitat ambiental on desenvolupar una vida saludable.  Posen en valor el producte local, ofereixen espais on realitzar activitats d’esbarjo, científiques, educacionals o de relaxació. I en un territori com el Ripollès, natural i turístic, ben gestionats contribueixen a generar llocs de treball i diversificar  l’economia local.

Categories: Actualitat