EXPOSICIÓ “EL BARROC A L’AULA” AMB FOTOGRAFIES DE FRANCESC MORERA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Aula d’Hostaleria del Ripollès presenta a partir del 4 de desembre un homenatge a “natures mortes” d’alguns mestres del Barroc i la reproducció de la llum en aquestes.

L’estudi de la llum és un dels objectius de tota fotografia artística. En aquest cas, el repte és intentar reproduir la llum dels mestres barrocs, de Zurbarán a Sánchez Cotán, fent un homenatge a les seves “natures mortes”. La Natura morta és un gènere pictòric que va tenir un gran desenvolupament durant el Barroc, els anglesos en deien “temps en suspens” i aquesta definició encara s’escau més quan la tècnica és la fotografia.

Aquesta exposició és una col·laboració de l’Associació Palimpsest i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès que vol oferir una nova dimensió visual a l’experiència sensorial que ja ens ofereix el Menú degustació de l’Aula. I que amb la inauguració d’aquesta exposició, que s’allargarà fins el proper mes de febrer, també s’inicia el Menú degustació de Nadal.

El Menú degustació de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès l’ofereixen els alumnes i professors de CFGM de Cuina i Gastronomia de l’INS Abat Oliba, els dimarts, dimecres i dijous de cada setmana durant el curs escolar.

Al final de la temporada es realitzarà un sorteig de les fotografies entre les persones que hagin vingut a dinar. Es comunicarà la llista de guanyadors/es a través del butlletí i les xarxes socials.

 

Categories: Actualitat