CINC ESTABLIMENTS DEL RIPOLLÈS GUARDONATS AMB LA R

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Associació Producte del Ripollès presenta la campanya “Només depèn de tu” en la segona edició de la Gala de les R 2018.

El passat dilluns 26 de novembre, l’Associació Producte del Ripollès, amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, va organitzar la segona Gala de les R. En aquesta edició s’han premiat cinc establiments del Ripollès (dues carnisseries i tres restaurants); els guardonats són Palau Carnissers de Ribes de Freser, Fonda Xesc de Gombrèn, Solana del Ter de Ripoll, Carnisseria Marc Coma de Sant Joan de les Abadesses i Hotel Calitxó de Molló. Les persones associades a Producte del Ripollès, mitjançant votacions, van escollir els i les premiades d’aquesta segona Gala.

També es van entregar els distintius del 2019. La novetat és que enguany aquests distintius s’entregaran als punts de venda i de degustació amb 3 o més productes de la marca de garantia Producte del Ripollès. Són les persones associades a l’Associació Producte del Ripollès que informen dels seus clients. També es va entregar un certificat amb els diferents productes que els establiments han consumit durant el 2018.

L’acte va finalitzar amb diferents tastos elaborats, tots amb Producte del Ripollès, per l’Aula d’Hostaleria i l’INS Abat Oliba.

Enguany, s’ha comptat amb la presència de l’honorable consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i de de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes.

Només depèn de tu

Durant la celebració s’ha presentat la campanya de sensibilització “Només depèn de tu”. Una campanya que vol ressaltar la importància del consum dels productes del territori per tenir una comarca viva.

És la primera història de 5. Ens aquests espots apareixen els diferents productes i també altres oficis i realitats de la comarca. Volen mostra la rellevància de l’economia circular en el benentès que si es compra a un productor d’aquí es contribueix, no només al seu benefici, sinó al benefici de tota la comarca.

Podeu consultar el vídeo a https://www.youtube.com/watch?v=3SvgDAtWQyI

Categories: Actualitat