GALA DE LES R 2018

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Associació Producte del Ripollès vol reconèixer els comerços i establiments turístics que confien i defensen el producte agroalimentari produït i elaborat sota la marca de garantia Producte del Ripollès.

El proper dilluns 26 de novembre a les 19:00 hores, al Casal Cívic de Ripoll – la Devesa del Pla, l’Associació Producte del Ripollès organitza la segona Gala de les R 2018. Els productors i elaboradors adherits a la marca de garantia Producte del Ripollès volen reconèixer i premiar aquells punts de venda i degustació compromesos amb els diferents productes de la nostra comarca.

En aquest acte, la Gala de les R, es guardonarà als establiments o col·lectius que treballin amb el producte local, el tinguin present a les seves cartes i menús, se’l creguin i transmetin el seu valor i la filosofia dels productors i elaboradors. Aquest reconeixement ha de servir per agrair la tasca que està fent el sector serveis i comerç en la valorització del producte agroalimentari i la comarca.

També es farà entrega dels nous identificadors dels punts de venda i de degustació per al 2019, que identificaran els establiments que tenen Producte del Ripollès i els establiments adherits, socis, de la marca.

Enguany, comptarem amb la presència de l’honorable consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, com de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes.

Durant la celebració es presentarà la campanya de sensibilització “Només depèn de tu”.

L’acte finalitzarà amb diferents tastos elaborats amb els diferents Producte del Ripollès, per l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i l’INS Abat Oliba; i un per Ve de Gust.

Categories: Actualitat