DARRER FÒRUM PERMANENT DE PREPARACIÓ DE LA CANDIDATURA DE LA CETS (CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE)

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El proper dimarts 27 de novembre, a les 17h, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès, tindrà lloc darrer Fòrum Permanent de preparació de la candidatura CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible), organitzat per  l’Agència de Desenvolupament del Ripollès conjuntament amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Dia: Dimarts, 27 de novembre de 2018

Hora: 17h ( previst 2h de durada)
Lloc: CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS-
c/ Progrés, 22  RIPOLL

   
Aquest és un procés participatiu  per a la distinció de la comarca del Ripollès amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori entorn un espai protegit disposa d’una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat. En aquest sentit, recordar que l’Organització Mundial de Turisme (OMT) preveu que el turisme de natura experimentarà un creixement molt important les properes dècades, per la qual cosa cal treballar des de la comarca perquè aquesta disposi d’una estratègia en turisme sostenible. 

Per tant, us convoquem a participar activament en aquesta sessió, oberta a tothom,  on us presentarem la proposta de “Programa d’Actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès 2019-2023” per la seva aprovació final, on hi podreu fer les vostres aportacions i es recolliran les esmenes que considereu.   Està previst presentar-ne la candidatura el proper mes de desembre 2018. 

Esperem comptar amb la vostra presència i participació! Les vostres opinions/ aportacions són molt importants! 
Preguem confirmació a la sessió participativa al correu electrònic: rmolina@ripollesdesenvolupament.com o bé trucant al 972 70 44 99.Per tal de fomentar la major participació possible, agrairem que feu la màxima difusió a persones, entitats i empreses que els pugui ser d’interès.


Categories: Actualitat