L’AGÈNCIA PARTICIPA A L’ACCIÓ PROMOCIONAL MERCAT DE MERCATS A BARCELONA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès, participarà a l’acció promocional Mercat de Mercats a Barcelona del 19 al 21 d’octubre 2018 a la Plaça de la Catedral

Aquest cap de setmana, del 19 al 21 d’octubre, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès participarà a l’acció promocional “Mercat de Mercats”, que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona durà a terme coincidint amb la fira dels mercats municipals de Barcelona.

Com en anteriors ocasions, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès- àrea de turisme,  juntament amb la resta d’ens de promoció turística de les 8 comarques de Girona, atendrà el mostrador d’informació turística de la demarcació, on s’hi podrà trobar des del Mapa turístic El Ripollès, la nova Guia de serveis turístics i agroalimentaris del Ripollès 2019/2020 o les Experiències agroturístiques pel Ripollès-Pirineu de Girona/ Producte del Ripollès – Vine a Pagès-  que es distribuiran en aquesta acció promocional a peu de carrer.

Molts dels visitants de la fira aprofiten cada any per atansar-se a tastar els productes gironins a l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i a sol·licitar informació turística de les comarques gironines, sent aquest l’únic estand que acompanya els tastets i degustacions amb promoció turística del territori, fet que el fa molt atractiu pels visitants.

La fira Mercat de Mercats està organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i atrau cada any milers de visitants, tan locals com forans, a l’avinguda de la Catedral de la ciutat comtal.

Categories: Actualitat