JA ESTÀ DISPONIBLE LA GUIA D’EMPRESES ESPECIALITZADES EN ENERGIES RENOVABLES I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

En el marc del projecte Pirinnowa’tt: Pirineu Sostenible, a la web del l’Agència de Desenvolupament del Ripollès s’ha creat una  guia d’empreses especialitzades en energies renovables i eficiència energètica de la comarca del Ripollès.

Aquesta guia consisteix en un recull d’empreses del territori que de forma habitual treballen temes energètics i de sostenibilitat; agrupades en les següents categories: solar fotovoltaica, solar tèrmica, biomassa, eòlica, geotèrmia, aerotèrmia, il·luminació eficient i domòtica, trobarem una fitxa per a cadascuna de les empreses amb les dades de contacte, els serveis que ofereixen, les principals marques utilitzades, a més d’un llistat de les instal·lacions més representatives que han muntat fins ara.

La guia es concep com un directori dinàmic i obert, qualsevol empresa de la comarca que no aparegui a la guia es pot posar en contacte amb l’Agència per tal de facilitar la seva informació. El projecte PIRINNOWA’TT: Pirineu Sostenible està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels projecte innovadors i experimentals i és liderat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

L’enllaç al lloc web és el següent: https://www.ripollesdesenvolupament.com/guiaempresesenergia/

Categories: Actualitat