L’OFICINA D’ATENCIÓ ENERGÈTICA DEL RIPOLLÈS SURT AL CARRER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Demostracions, jocs d’estalvi i eficiència energètica, berenar amb cuina solar, el cotxe elèctric,… diferents activitats plantejades dins de la Setmana de l’Energia.

En motiu de la setmana de l’energia 2018, des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, el proper dimarts 5 de juny de 16h a 20h de la tarda a la plaça de l’Ajuntament de Ripoll, plantegem un seguit d’activitats per tal d’apropar a la ciutadania els serveis de l’Oficina d’Atenció Energètica del Ripollès.

Hi haurà informació, demostracions i jocs sobre estalvi i eficiència energètica. També es podrà visitar una petita exposició sobre el vehicle elèctric cedida per l’Institut Català d’Energia. A les 17.30h s’oferirà berenar preparat amb l’ajut d’una cuina solar.

La jornada conclourà a les 19h amb una xerrada a la Sala Abat Senjust sobre els secrets que amaga la factura elèctrica, i s’explicarà tot allò que cal saber per contractar just el que és necessari i així començar a estalviar.

Com a prèvia  aquesta setmana, aquest divendres dia1  de juny, tindrà lloc la Jornada Tècnica “La transició energètica als municipis i comarques de Catalunya” a les 9.15h al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Categories: Actualitat