ES VOL ELABORAR UNA GUIA D’INSTAL.LADORS D’ENERGIES RENOVABLES I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

S’estan buscant les empreses que hauran de figurar-hi.

 

En el marc del projecte Pirinnowa’tt: Pirineu Sostenible que s’està portant a terme des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, es vol elaborar una guia d’instal·ladors especialitzats en eficiència energètica i energies renovables del Ripollès.

Es pretén que sigui un recull d’empreses especialitzades en instal·lar les diverses tipologies d’energies renovables (solar fotovoltaica, solar tèrmica, biomassa, geotèrmia, etc.) i eficiència energètica (domòtica, il·luminació LED, etc.). Alhora aquesta guia també recollirà les principals marques i proveïdors amb els que treballen aquestes empreses, els serveis complementaris que ofereixen (enginyeria, obra civil,…), així com també els certificats de qualitat o altres acreditacions.

En aquest directori també hi apareixeran els projectes destacats d’aquestes empreses.

Des de l’Agència s’està buscant a totes les empreses que estiguin interessades en figurar en aquesta guia. La intenció és que el directori es converteixi en un recull de referència per a la recerca d’aquest tipus d’empreses especialitzades. I la guia s’entregarà a totes aquelles persones interessades en desenvolupar projectes en aquests àmbits, en instal·lar o renovar instal·lacions, empreses que necessitin assessorament especialitzat, etc.

Les empreses interessades en figurar en aquesta guia poden participar omplint el formulari que hi ha a la web de l’Agència https://goo.gl/M1z43T

PirinnoWa’tt és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Categories: Actualitat