TALLER DE CREACIÓ DE COOPERATIVES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

A través d’aquest taller es vol donar a conèixer la figura jurídica de la  cooperativa a persones emprenedores i autònoms.

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès organitza conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines i la Xarxa local de la XES al Ripollès, un taller per a donar a conèixer la figura jurídica de la cooperativa a persones emprenedores i autònoms.

El taller “Creació de cooperatives” tindrà lloc aquest dijous 17 de maig de 10 a 12h, a les dependències de l’Agència i serà conduït per Sandra Teixidor de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines http://ateneucoopgi.org/, una iniciativa del programa AraCoop, del Departament de Treball, Afers socials i Família amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Els Ateneus cooperatius volen ser un espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, cooperació i transformació social, i esdevenir un espai de referència al territori i la porta d’entrada de tots els recursos de l’economia social.

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès és entitat col·laboradora al territori de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines: http://ateneucoopgi.org/qui-som/collaboradors/. L’activitat s’emmarca dins de la programació de la XES Ripollès “Primavera cooperativa” (us adjuntem cartell).

A la XES al Ripollès s’hi troben persones que creuen en una altra manera de fer economia i per tant, que satisfer les necessitats, és possible i necessària. Defensen un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

Més info a: http://xarxeslocals.xes.cat/ripolles  i   http://www.xes.cat

Categories: Actualitat