DINAR COM A L’ÈPOCA DE LES CARLINADES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

A l’Aula d’Hostaleria del Ripollès es podran degustar receptes del s.XIX.

 

Vols dinar com en l’època de les carlinades? Vols provar receptes del S.XIX?

El proper dimecres 25 d’abril, l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, l’Associació Palimpsest i l’Arxiu Comarcal del Ripollès et proposem un dinar especial amb un menú fet amb plats d’època que surten directament del Receptari d’Agustí Cavalleria, testimoni del setge de Ripoll, notari i cronista, lligat al casal de Can Budallés per matrimoni. El manuscrit es conserva a l’Arxiu Comarcal del Ripollès i properament serà accessible a tothom gràcies a la seva digitalització complerta.

La iniciativa forma part del Projecte “El Setge” en què ha estat treballant l’Associació Palimpsest els últims mesos per encàrrec de l’Arxiu Comarcal del Ripollès. L’objectiu és redescobrir i mirar des d’una perspectiva diferent uns fets cabdals per entendre la història recent de Ripoll: el setge i destrucció de la vila, en el context de la primera guerra carlina a Catalunya, el maig de 1839.

El dinar serà a les 14h del dimecres 25 d’abril. El seu preu és de 15 euros

Per venir a dinar cal reservar taula (places limitades) trucant al 972 70 44 99

 

Podeu trobar més informació a:

http://associaciopalimpsest.com/setge/

http://xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/ripolles/

https://www.ripollesdesenvolupament.com/serveis/aula-hosteleria/

 

Categories: Actualitat