DIA MUNDIAL DE L’AIGUA. DES DE L’AGÈNCIA APOSTEM PER UNA GESTIÓ RESPONSABLE DEL CONSUM DE L’AIGUA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Avui com a dia mundial de l’aigua aprofitem des de l’Agència per a recomanar un consum més responsable de l’aigua.

Des de l’Agència durant aquest any 2018 s’oferiran auditories sobre la gestió de l’aigua a empreses del sector turístic de la comarca, a fi d’elaborar una guia de bones pràctiques en el sector. Si ets una empresa turística, el teu consum d’aigua és elevat i estàs interessada en rebre aquest assessorament per a millorar i estalviar, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d’innovadors@ripollesdesenvolupament.com o bé al 972704499. Aquesta acció s’emmarca dins del Projecte PIRINNOWA’T: Pirineu sostenible, en el marc de la convocatòria de projectes Innovadors i Experimentals del Servei d’Ocupació de Catalunya,

A més a més, ja des del 2017, a tots els ajuntaments i empreses assessorades des de l’ADR s’hi està impulsant la implantació i el seguiment de la comptabilitat hídrica.

I en breu també es donaran a conèixer els resultats de la diagnosi comarcal en la gestió de l’aigua municipal i les propostes per a la creació de valor afegit en el sector, elaborat al llarg del 2017.

Categories: Actualitat

303 comentaris

Els comentaris estan tancats.