NOVA EDICIÓ DEL CALENDARI 2018 D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CURSES A LA NATURA AL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Ripollès és una de les comarques amb més curses de muntanya i BTT de Catalunya.

 El Ripollès és actualment una de les comarques de Catalunya amb un major nombre de curses per muntanya i BTT, el seu territori presenta unes condicions del seu medi natural excel·lents per al desenvolupament d’activitats esportives de competició, en concret curses per muntanya.

Durant l’any 2017 es va constatar que al voltant de 18.000 persones varen córrer pel Ripollès en curses de muntanya de competició.

En aquest context i per tal de potenciar el turisme esportiu,  des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, hem editat per segon any consecutiu, el calendari 2018 de curses i esdeveniments esportius a la natura pel RIPOLLÈS. El calendari engloba 90 curses i esdeveniments esportius de múltiples tipologies que es realitzen de gener a desembre 2018 per tota la comarca.

En aquest calendari es troben totes les curses i esdeveniments classificats per mesos on s’indica la data, el municipi, la tipologia de cursa i/o esdeveniment, l’empresa/entitat que ho organitza, la web i el correu electrònic de contacte.

Una àmplia oferta en espais de mitja i alta muntanya, dins entorns naturals protegits del Pirineu de Girona: trails running, ultratrails, short trails, trainning camps,  stages curses de muntanya, curses d’esquí de muntanya , Etapa travessa Pirineus , mitges maratons, caminades populars / caminades populars nocturnes, curses infantils pel Ripollès, verticals, marxes d’orientació, trials, BTT, bicicleta de carretera, marxes de cicloturisme, etc.

Adjuntem el fulletó de les curses i el link on trobareu el fulletó per poder-lo consultar i descarregar

S’han editat 4000 exemplars que estan a disposició d’aquelles empreses o entitats organitzadores que en vulguin fer difusió i /o incorporar-lo a la bossa del corredor.

Categories: Actualitat