WEBINAR D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, NOVA MODALITAT FORMATIVA QUE S’OFEREIX DES DE L’AGÈNCIA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Un seminari on-line de 24h de durada sobre eficiència energètica en instal·lacions d’enllumenat: normativa i càlculs amb Dialux.

Durant els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 26 d’abril de 10 a 14h es portarà a terme el seminari sobre eficiència energètica en instal·lacions d’enllumenat.

Es tracta d’un Webinar, seminari impartit en línia, amb classes presencials que es podran seguir en directe i a distància mitjançant una plataforma de formació; que permetrà una gran interactivitat entre participants i el conferenciant. Amb un complement de 12 hores de resolució d’exercicis amb atenció personalitzada per correu electrònic, amb resolució de dubtes i valoració dels exercicis plantejats.

Va destinat a professionals, tècnics municipals i estudiants del sector energètic.  Les places són limitades i tindran preferència aquelles persones o empreses del territori d’acció del projecte.

L’objectiu del seminari és donar a conèixer les reglamentacions sobre eficiència energètica i sobre seguretat que exigeixen en molts casos la realització de justificacions per càlcul dels sistemes d’enllumenat: nivells lumínics obtinguts, graus d’uniformitat, enlluernaments produïts, eficiències energètiques, enllumenats d’emergència,… El seminari permetrà l’adquisició d’aquests coneixements i la pràctica en la utilització d’eines de càlcul com el programa Dialux® per a poder oferir un servei complert en termes d’eficiència energètica en instal·lacions d’enllumenat.

El seminari anirà a càrrec de Lluis Miret Mas, enginyer industrial i consultor. La formació és gratuïta però és convenient disposar d’ordinador amb el programa Dialux evo ja instal·lat. El programa es pot descarregar gratuïtament d’internet: www.dial.de. Es recomana equip amb CPU Intel i 3 o superior, 4GB de RAM, Targeta gràfica dedicada, altaveus, Windows 7 o superior i connexió d’internet d’alta velocitat.

Cal inscriure’s prèviament a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès – Tel: 972 70 44 99 – innovadors@ripollesdesenvolupament.com . Inscripcions fins el dijous 5

Podeu consultar el temari complert aquí.

  

Categories: Actualitat