TORNA LA CUINA A BAIXA TEMPERATURA DE LA MÀ DE SALVADOR BRUGUÉS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès ha organitzat un curs formatiu per als diferents establiments de restauració i hoteleria de la comarca del Ripollès amb en Salvador Brugués (Celler de Can Roca) que tractarà la cuina a baixa temperatura.

El proper dilluns 26 de febrer tindrà lloc el curs intensiu d’iniciació a la cuina a baixa temperatura, de la mà d’en Salvador Brugués del Celler de Can Roca. Aquesta formació combina la part pràctica i la part teòrica, on es tractaran les bases de la cuina al buit, tipus de cocció, factors clau, infusions, aromatitzacions, pràctiques de cocció de verdures, peixos i carns. Així com la seva aplicació al Celler de Can Roca. També es degustaran els productes elaborats.

El passat mes de març ja es va realitzar una formació semblant. Els associats van sol·licitar poder tornar a realitzar-la ampliant conceptes.

Aquest curs es durà a terme a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès de 10:00h a 18:00h. El curs és gratuït pels associats de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, Els Fogons de la Vall de Ribes i les Cuines de la Vall de Camprodon. El preu per a no associats és de 200 euros.

Us podeu inscriure al curs mitjançant aquest enllaç, a través del número de telèfon 972704499 o per correu electrònic a aula@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Actualitat