L’ADR PARTICIPA A DIFERENTS XERRADES SOBRE ENERGIA I TRANSICIÓ ENERGÈTICA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Les xerrades han tingut lloc a Vallfogona de Ripollès i a Barcelona.

Tècnics de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès de l’àrea d’energia han realitzat la darrera setmana 2 xerrades sobre gestió i transició energètica.

El passat dissabte 10 de febrer es va realitzar una xerrada sobre com llegir la factura de la llum pels veïns del municipi. Alhora, es va fer una xerrada per part de Ramon Sans sobre la Transició Energètica i es van presentar els resultats de fer la transició a Vallfogona de Ripollès.

Per altra banda, el dimarts 13 de febrer es va participar al 5è Congrés de l’Energia de Catalunya exposant el projecte TE21. Transició energètica a municipis i comarques, desenvolupat conjuntament per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Associació LEADER Ripollès Ges Bisaura en base a un model de càlcul de Ramon Sans Rovira. Aquest projecte ha despertat molt interès i ha estat valorat molt positivament per part dels assistents al congrés. De la mateixa manera, ja hi ha municipis interessats en ajustar els seus càlculs i iniciar la seva transició.

Categories: Actualitat

1.885 comentaris

Els comentaris estan tancats.