TORNEN ELS CURSOS DE CUINA I PASTISSERIA OBERTS AL PÚBLIC EN GENERAL

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

CURSOS DE CUINA I PASTISSERIA PER A TOTHOM.

Tornen els cursos de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès per aprendre i degustar.

Al llarg d’aquest any 2018 qualsevol persona interessada pot decidir endinsar-se en el món de la cuina i la pastisseria a través dels diferents cursos de l’Aula d’Hostaleria.

Es tracta de cursos curts, d’entre una i tres sessions i dirigits al públic en general. La programació és la següent:

  • Pastisseria de Quaresma i Setmana Santa. 2 sessions al febrer. Curs per aprendre a elaborar dolços típics d’aquestes dates i els secrets per a crear mones de Pasqua.
  • Iniciació al món de la cervesa artesana. 3 sessions al mes d’abril. Curs per a conèixer i tastar els estils més populars de cervesa artesana de la mà del mestre cerveser de La Minera de Sant Joan de les Abadesses.
  • Ripollès a taula. 2 sessions al juny. Amb aquesta formació es pretén donar a conèixer una gastronomia basada en producte local elaborat de forma artesanal i totes les receptes es basaran en la Marca de qualitat Producte del Ripollès.
  • Cuina de subsistència. 3 sessions al juny. Curs adreçat a joves estudiants que marxen a viure emancipats i que necessiten conèixer tècniques de compra i preparació d’àpats ràpids, econòmics i equilibrats.
  • Cuina de bolets i caça. 1 sessió a l’octubre. Curs de receptes basades en els bolets de temporada i la caça del nostre territori.
  • Pastisseria de Nadal. 2 sessions de desembre. Curs per a aprendre a fer torrons i altres dolços especials de les dates nadalenques.

Tots els cursos són de tardes, a partir de les 19:00h. Us adjuntem el cartell amb l’explicació dels cursos, els formadors i el preu. Totes les persones interessades poden informar-se al correu electrònic aula@ripollesdesenvolupament.com i al telèfon de l’Agència al 972704499.

 

Categories: Actualitat

3.004 comentaris

Els comentaris estan tancats.