EL RIPOLLÈS-Vall de Camprodon-Vall de Ribes AL MERCAT DE MERCATS DE BARCELONA I AL 1R FÒRUM ENS

Publicat per Comunicacio ADR el

El nostre territori es promociona turísticament com a destinació dins aquesta fira gastronòmica i assisteix al primer fòrum d’ecoturisme, natura i sostenibilitat a Catalunya.

Aquest 20, 21 i 22 d’Octubre 2017, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona,  ha disposat d’un estand de 40m2 per promocionar la  Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació enogastronòmica i turística a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona ( Plaça de la Catedral), apropant el Ripollès als milers de turistes.

20171021_175013_resized

En aquest espai s’hi ha ubicat un mostrador turístic on s’ha informat als visitants de les diverses experiències enograstròmiques i dels atractius turístics del conjunt de comarques gironines.  S’ha repartit material promocional genèric i altre de més específic relacionat amb la gastronomia del territori: campanyes enogastronòmiques, productors visitables, productes del territori… Aquest espai turístic ha estat acompanyat de les empreses del Club de la Ruta del Vi DO Empordà i de Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

20171021_113345_resized

En el cas del Ripollès, hi hem estat presents amb dos tipus de fulletons: el Mapa turístic del RIPOLLÈS- Vall de Camprodon-Vall de Ribes i VINE A PAGÈS, experiències agroturístiques pel Ripollès, Pirineu de Girona que han estat molt ben valorats pels visitants.

20171021_175303_resized

A més a més, el Ripollès també va ser present al primer Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya, que va tenir lloc els dies 18 i 19 d’octubre a Can Trona, Vall d’en Bas a la Garrotxa. Un Fòrum organitzat per la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, coincidint amb l’Any Internacional del Turisme Sostenible. Més de 180 professionals del sector públic i privat hem participat en aquestes jornades de reflexió i treball en xarxa envers els principals reptes del sector, amb ponències marc, taules rodones, sessions participatives de treball per interrelacionar-se i cooperar per un desenvolupament turístic sostenible dels territoris.

20171019_140138

El darrer dia es va fer una visita per veure’n un bon exemple “Un dia a pagès” a la granja la Coromina a Joanetes, la Vall d’en Bas.

20171019_171345_resized

20171019_173300_resized

Categories: Actualitat