ALUMNE I PROFESSOR DE L’AULA D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS AL PROGRAMA BEN TROBATS

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest dimecres dia 18 d’octubre, l’Aula d’Hostaleria del #Ripollès participava al programa “Ben trobats”. Un magazine matinal de la xarxa de Comunicació Local que s’emet per les televisions locals de Catalunya, El Punt Avui TV i pel dial 159 de Movistar+. En aquesta ocasió un alumne de Cicle Formatiu de Cuina i Gastronomia i un professor del mateix cicle han preparat en directe “un ou Poché amb espuma de trumfa de Molló, bolets de temporada i botifarra negre de #Ripoll“. Aquestes activitats ajuden a difondre el Producte del Ripollès i a més donen repercussió mediàtica a la feina docent que és porta temps realitzant a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès a través dels diferents cicles formatius. Podeu visualitzar el programa a: http://www.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/capitol-366

WhatsApp Image 2017-10-18 at 12.29.38

Categories: Actualitat