CONEIXEM-NOS! TROBADA ENTRE PRODUCTORS I SECTOR TURÍSTIC DEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès, juntament amb l’Associació Producte del Ripollès, ha organitzat el proper 24 d’octubre un espai de networking entre productors, restauradors i allotjaments turístics locals.

PROGRAMA

El proper 24 d’octubre tindrà lloc un networking entre productors, restauradors i allotjaments turístics locals a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès de 5 a 7 de la tarda. Amb aquesta trobada es vol que puguin sorgir noves aliances entre els diferents sectors.

Es realitzaran breus reunions entre productors, restauradors i responsables de tot tipus d’allotjaments (turisme rural, càmpings, hotels…) que permetran conèixer les principals característiques de les empreses i explorar possibilitats d’establir acords comercials o altres col·laboracions.

Els productors i elaboradors disposaran d’un espai fixe en una taula, en el qual podran fer una petita exposició dels seus productes i deixar-los tastar.

L’hora de finalització de la jornada és aproximada, i s’acabarà adaptant en funció del nombre d’empreses participants.

Podeu consultar el programa aquí.

Categories: Actualitat