LES TRUMFES DE LA VALL DE CAMPRODON A TAULA!

Publicat per Comunicacio ADR el

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon, juntament amb l’Associació d’Hostaleria del Ripollès i Fogons de la Vall de Ribes, proposa per onzè any els seus plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, del 12 de setembre a l’1 d’octubre de 2017.

La Temporada gastronòmica de la Trumfa aplega 19 establiments del Ripollès, que presentaran les seves propostes culinàries a partir de dimarts 12 de setembre.

La trumfa conreada a les muntanyes de la Vall de Camprodon creix lentament i acumula nutrients i qualitats organolèptiques excel·lents. L’alçada, la terra i el clima fan que cada any torni a arribar una patata nova de textura forta i sabor profund i inigualable.

De nou, doncs, la trumfa torna a ser protagonista de tardor de les nostres taules. Un producte de qualitat i que forma part de la marca de garantia Producte del Ripollès, i la Cooperativa Ramadera de Molló segueix desenvolupant el seu projecte de promoció compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra, tant si el cultiu es realitza seguint el mètode convencional com el de producció en ecològic. Un any més, tenim a les nostres mans un fruit exquisit, ple de possibilitats culinàries i de matisos.

A la cuina, aquest producte dona lloc a cremes i milfulls deliciosos, canamillanes, trumfes farcides, amanides i greixoneres, mentre que enriqueix les guarnicions i els estofats amb gratinats, pastissos o trumfes escalivades, fent un acompanyament de luxe.

Els diferents restaurants que hi participen són:

Camprodon: Restaurant El Pont 9, Hotel Camprodon;

Llanars: Hotel Grèvol;

Molló: Hotel Calitxó, Restaurant El Costabona;

Molló – Espinavell: Restaurant Can Jordi, Restaurant Les Planes;

Ribes de Freser: Hotel Els Caçadors;

Ribes de Freser – Ventolà: Ca l’Anna de Ventolà;

Ripoll: La Taverneta, Solana del Ter, Snack Bar Ramon, CAT Can Guetes;

Sant Joan de les Abadesses: Restaurant Casa Rudes;

Sant Pau de Segúries: Els Fogons dels Roures;

Setcases: Restaurant Pirineu, Hostal Can Tiranda, Restaurant Can Jepet;

Vilallonga de Ter – Tregurà: Fonda Rigà

cartell TG trumfa 2017

Categories: Actualitat