FINALITZA EL CURS D’EMPRENEDORIA

Publicat per Comunicacio ADR el

En data de 14 de juny de 2017, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura dona per tancat el curs d’emprenedoria realitzat a la comarca del Ripollès dins el projecte Odisseu i en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. Conjuntament amb l’Elisenda Tarrats i Marc Bernadich de la Universitat de Vic (UVic) i Universitat Central de Catalunya (UCC) s’han entregat diplomes als emprenedors agraint la seva participació al curs que majoritàriament s’ha impartit a les Càpsules d’Emprenedoria de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i puntualment a la Biblioteca i el Museu de Ripoll.  En total, entre el 15 de maig fins el 2 de juny s’han realitzat nou classes amb l’objectiu de dotar d’eines als emprenedors per tal de potenciar la generació d’idees de negoci, la creació d’empreses, i l’aprofitament econòmic i social de recursos i oportunitats a la comarca del Ripollès.

Concretament, nou ponents de la Universitat de Vic i la Universitat Central de Catalunya han impartit els seus coneixements en incentivar i validar idees de negoci, construir els fonaments del negoci, conscienciar de les fases i el que es necessita per emprendre, disposar de les capacitats de manera adient i coherent, identificar i localitzar els recursos necessari per emprendre, conèixer i orientar-se en els processos administratius i fiscals necessaris per emprendre, i conèixer la formació d’equips d’emprenedors. Les impressions sobre l’evolució i projectes dels emprenedors han sigut molt positives, i els nou emprenedors que han assistit al curs han pogut treballar i desenvolupar sobre els projectes que han plantejat sent molt diversos i amb perspectiva de territori.

Més informació del curs: https://goo.gl/tYT1qV

Categories: Actualitat