EL CONCURS DE RECEPTES DE CUINA JA TÉ GUANYADORS I GUANYADORES

Publicat per Comunicacio ADR el

Ja s’ha fet l’entrega dels lots als guanyadors i guanyadores del primer concurs de receptes amb Producte del Ripollès, el Ripollès a Taula.

 

El passat 1 de juny es van donar a conèixer els guanyadors i guanyadores del primer concurs de receptes amb productes de la marca de garantia Producte del Ripollès. S’han presentat una desena de receptes. Finalment el jurat va estar format per professors de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i van escollir les 3 receptes guanyadores (una per cada categoria).

El premi al primer plat és un Tàrtar de poltre de muntanya de l’Àlex Porta Tallant; el segon plat unes Broquetes de vedella del Ripollès marinades i caramel·litzades amb mel de l’Ariadna Raurell i en Xavier Roura; i finalment els postres guanyadors Pastís de xocolata i cervesa negra Minera de la Rosa Lloris i Badia.

En les diferents receptes s’han utilitzat Producte del Ripollès i s’ha tingut en compte que els productes siguin de temporada. Alguns dels productes de la marca que s’han fet servir són poltre de muntanya del Ripollès (Mas la Illa), vedella de Pirinat, mel Vall de Ribes, cervesa artesana Minera, porc de Rodonella, formatge de la Formatgaria Palou i Mas Lladré, xai de la Capallera o infusions d’Aromik.

Durant la setmana passada es van recollir, a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, els lots formats per diferents productes i vals descompte: infusions Aromik, formatges de Muuu Beee, Pujol-Orra, Mas el Lladré i Roura Soler, mel Vall de Ribes, cervesa Minera, Pirinat, Forn Ca la Carme, Forn Robiró, Pastisseria Sant Jaume, Can

Barramba, La Capallera i les carnisseries Carles i Mila, Ca la Magda, Pineda i Constans.

dav

A la foto Rosa LLoris guanyadora dels postres.

Xavier Roura guanyador del segon plat.

Categories: Actualitat