…I MÉS PROMOCIÓ TURÍSTICA, EL RIPOLLÈS- VALL DE CAMPRODON –VALL DE RIBES AL SEA OTTER EUROPE, EL FESTIVAL DE LA BICICLETA

Publicat per Comunicacio ADR el

La primera edició de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, un dels esdeveniments de referència mundial del segment de la bicicleta, celebrat del 2 al 4 de juny a Girona ha tancat amb un balanç de 30.000 visitants, 350 marques i 4.130 ciclistes que han participat a les diferents proves esportives durant els 3 dies.

En aquesta ocasió el nostre territori hi ha estat present amb un estand promocional; “EL RIPOLLÈS-Vall de Camprodon- Vall de Ribes  Pirineu de Girona” en una caseta informativa a l’apartat d’entitats, on s’ha promocionat el conjunt del territori i les rutes que es poden realitzar amb bicicleta per tota la comarca.

A més, en el marc d’aquesta fira s’ha dissenyat i editat un fulletó específic de bicicleta, on apareixen marcades les 21 rutes homologades del Centre BTT, així com també les principals empreses i serveis relacionats amb aquesta disciplina, i les travesses que es poden realitzar per etapes.

Es valora molt positivament la promoció al Sea Otter, donat el segment de públic que s’ha acostat a l’estand s’ha mostrat molt interessat en les diverses rutes que es poden fer amb bicicleta, ja sigui cicloturisme, BTT o ciclisme de carretera i també d’altres activitats que es poden fer a la natura, com el senderisme o les diverses curses i esdeveniments que es poden fer al Ripollès al llarg de l’any.

Durant aquest cap de setmana Sea Otter Europe ha convertit en l’aparador mundial del ciclisme a Girona, la Costa Brava i el Pirineu de Girona, una ciutat i un territori que han donat suport a aquest esdeveniment i que s’han mostrat molt preparats per acollir un certamen tan gran i complex com aquest.

Milers de famílies s’han apropat aquests dies a Fontajau per gaudir de la multitud d’activitats organitzades, exhibicions i per gaudir de la bicicleta en totes les seves expressions.

També Girona i el seu entorn s’ha vist beneficiat de l’acollida del festival, que ha generat molta ocupació hotelera i activitat econòmica a tota la demarcació. Gràcies a les proves que s’han disputat fora de l’entorn de Fontajau s’ha ampliat  l’impacte de l’esdeveniment a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, un territori que és referent en producte cicloturista i que compta amb moltes empreses que presten serveis als aficionats a aquest esport.

Per a més informació: www.seaottereurope.com

Imatge1 Imatge2 Imatge3

Categories: Actualitat