IMPARABLE LA PROMOCIÓ DEL RIPOLLÈS- VALL DE CAMPRODON –VALL DE RIBES D’AQUESTA ÚLTIMA SETMANA

Publicat per Comunicacio ADR el

VISITA DE DOS BLOGGERS BELGUES DE TREKJEPLAN 

Del 22 al 26 de maig, un blog-trip  organitzat per l’Agència Catalana de Turisme a través de la marca PIRINEUS i amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, va transcórrer per les tres comarques del Berguedà, la Garrotxa i el Ripollès.

Es tracta de  dos bloggers de Trekjeplan (Dries Henau i Yuri Vandenbogaerde), dos joves belgues emprenedors i reporters que viatgen pel món amb l’objectiu de descobrir noves tendències turístiques, destinacions, allotjaments i nous conceptes turístics.

Al nostre territori del Ripollès –Vall de Camprodon – Vall de Ribes, hi van estar els dies 25 i 26 de maig, seguint un programa d’activitats a la natura. L’organització d’aquest blog-trip  al seu pas pel Ripollès s’ha realitzat a través de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (ens d’enllaç amb Pirineus) amb coordinació amb la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes a través de l’ajuntament de Ribes de Freser i FGC (Vall de Núria).

Així, al llarg d’aquests dos dies, els bloguers van poder gaudir d’activitats a la natura com la visita a la Vall de Núria o la realització de la Via Ferrada de Ribes de Freser.

Per a més informació: Trekjeplan.com (3.000 lectors únics al mes).

PRESÈNCIA AL MERCAT D’ESCAPADES DE BARCELONA 

Aquest cap de setmana, del 26 al 28 de maig, s’ha celebrat la tercera edició del Mercat d’Escapades a Barcelona. Una fira a l’aire lliure, ubicada a l’Arc de Triomf i organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Aquest 2017, el Mercat d’Escapades s’ha distribuït en estands organitzats temàticament: Arts i Cultura, Vacances en Família, Gastronomia i Enoturisme i Actiu i Natura. En aquest darrer és on ha estat ubicat el mostrador del Ripollès-Vall de Camprodon-Vall de Ribes, i amb un mostrador propi de 1,5m s’ha donat a conèixer a unes 500 persones.

En especial, aquesta fira ha servit per apropar als turistes les activitats d’Actiu i Natura que ofereix el territori. Així, el material més demanat ha estat el fulletó de senderisme a la comarca. Tanmateix, al llarg dels tres dies, també s’ha donat material referent a la Vall de Ribes, la Vall de Camprodon, el mapa turístic del Ripollès, el calendari d’esdeveniments esportius,  i una promoció de 2×1 pel cremallera de Vall de Núria.

Enguany, una novetat per part de l’organització ha estat el “Joc de la ruleta”, actiu a estones durant cada matí i cada tarda dels dies de la fira, on un presentador ha estat l’encarregat d’animar la presència de públic i fomentar la participació dels visitants en el joc, fent girar la ruleta per aconseguir algun dels premis proposats (gratuïtats o descomptes en activitats, que prèviament s’havien ofert des dels participants a la fira). En aquest cas, del Ripollès s’han sortejat els següents premis:

  • 4 entrades dobles al Conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll.
  • 4 entrades dobles al Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau a Sant Joan de les Abadesses.
  • 5 pacs familiars gratuïts per entrar al Museu Etnogràfic de Ripoll.
  • 5 bitllets cremallera d’anada i tornada a Vall de Núria.

A més a més, per part del Museu Etnogràfic de Ripoll, s’han ofert dues activitats a l’espai de tallers del Mercat d’Escapades: el taller “Fem un xai” dirigida a infants i “Fes de monjo copista” per a tots els públics.

Des de l’Àrea de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes, es fa una valoració molt positiva d’aquest esdeveniment. El públic atès, majoritàriament parelles de mitjana edat i famílies amb nens, s’ha mostrat molt interessat per les rutes de senderisme i en general per tota l’oferta turística existent del nostre territori.

20170527_123941.jpgWEBN IMG-20170527-WA0007.jpgWEB

PROPERA PARADA: SEA OTTER 

Del 2 al 4 de juny es celebrarà a Girona la fira Sea Otter, un dels esdeveniments de referència mundial del segment de la bicicleta. Es tracta de la primera edició i la seva germana gran, la Sea Otter Classic, se celebra a l’abril a Estats Units.

En aquesta ocasió el Ripollès disposarà d’una caseta informativa a l’apartat d’entitats, on es promocionarà el territori i les rutes que es poden realitzar amb bicicleta a la comarca.

A més, en el marc d’aquesta fira s’ha dissenyat i editat un fulletó específic de bicicleta, on apareixen marcades les 21 rutes homologades del Centre BTT, així com també les principals empreses i serveis relacionats amb aquesta disciplina, i les travesses que es poden realitzar per etapes.

Per a més informació: www.seaottereurope.com

INTERIOR BICI ok

Categories: Actualitat