PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL TERRITORI DURANT 4 DIES A LA CIUTAT DE BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

  • El RIPOLLÈS- Vall de Camprodon- Vall de Ribes a l’Espai Provença-FGC i al B-Travel a Barcelona.

 

Espai Provença

El passat dijous 20 d’abril a partir de les 12:00h i durant tot el dia les estacions de turisme i muntanya de Vall de Núria i Vallter 2000, juntament amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (convidada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya –FGC-), van fer promoció turística i agroalimentària amb estands situats a l’Espai Provença de Barcelona. Els assistents van poder degustar i comprar productes típics de la comarca i amb la marca de garantia Producte del Ripollès.

Aquesta acció s’emmarca en els diferents actes que FGC ha preparat amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Juntament amb la promoció de les estacions de muntanya, es va fer promoció turística del Ripollès i les seves valls: la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes.

Es va disposar d’un ampli espai que va permetre donar a conèixer diversos productes turístics vinculats a la cultura, la natura, el senderisme, les visites guiades i la gastronomia sota la marca de garantia  Producte del Ripollès.

20170420_131044_Espai Provença IMG-20170420-Espai Provença

 

B-Travel

Per altra banda, aquest cap de setmana, del 21 al 23 d’abril, ha tingut lloc la XXV edició de la fira referent en turisme a Catalunya, la B-TRAVEL al recinte de Montjuïc a BARCELONA. El Ripollès també hi ha participat promocionant-s’hi turísticament.

El saló ha comptat amb 200 expositors i ha rebut al voltant de 28.000 visitants durant els tres dies de la seva realització.

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès és membre de la marca PIRINEUS. Aquesta marca engloba les 11 comarques pirinenques de Catalunya, des de la Vall d’Aran a l’Alt Empordà, quatre de les quals ( Cerdanya, Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà) es troben a les comarques gironines sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. A través del Patronat i sota la marca PIRINEU DE GIRONA s’ha compartit un mostrador conjunt de 2 metres, en coordinació amb aquestes 4 comarques gironines, des d’on s’ha fet la promoció turística durant els tres dies del B-TRAVEL.
El RIPOLLÈS- Vall de Camprodon- Vall de Ribes, hi ha estat present amb material turístic comarcal, promocionant tot el territori amb dos tipus de fulletons. Un ha estat el mapa turístic comarcal que recull els principals atractius turístics del Ripollès:  Vall de Núria, Vall de Camprodon-Vallter2000,  Vall de Ribes, la xarxa de senders Itinerànnia, El Centre BTT Ripollès i la Ruta del Ferro i del Carbó i el Museu Etnogràfic de Ripoll.

I l’altre, el mapa de senderisme pel Ripollès- Pirineu de Girona, que recull múltiples propostes per fer senderisme a la comarca, des de propostes de rutes ja creades de diferents nivells a llargues travesses per etapes al seu pas pel Ripollès.

Aquesta edició del B-Travel, ha comptat amb l’oferta de totes les comunitats autònomes de l’Estat Espanyol i amb més destinacions internacionals, amb la novetat d’Itàlia, Indonèsia, Jamaica i Namíbia d’enguany.

L’última jornada de l’edició d’aquest any coincideix amb Sant Jordi i per aquest motiu s’han organitzat activitats que vinculen els llibres amb els viatges, amb la participació d’autors de novel·les de viatges, periodistes de revistes i escriptors de guies.

Des del territori es valoren molt positivament aquestes dues accions de promoció amb una gran afluència de públic que ha mostrat molt interès per visitar-nos!

20170422_132609 B-Travel 20170422_132636 B-Travel

Categories: Actualitat