CICLES DE FORMACIONS DE CUINA DE MUNTANYA

Publicat per Comunicacio ADR el

Les associacions de cuiners i cuineres del Ripollès han organitzat un cicle de jornades per donar a conèixer la cuina de muntanya i el producte del territori Producte del Ripollès.

El grup de Cuina de Muntanya juntament amb els tres col·lectius de cuina del Ripollès (Fogons de la Vall de Ribes, Cuines de la Vall de Camprodon i Associació d’Hostaleria del Ripollès) han organitzat un cicle de formacions de cuina de muntanya i una jornada sobre les noves tècniques per a la cuina del producte del territori.

El passat dimecres 19 d’abril, a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, es va dur a terme la jornada Tancant cercles a càrrec d’Oriol Rovira, del restaurant Els Casals (Sagàs, el Berguedà). En aquesta formació, es van donar a conèixer l’elaboració de diferents plats representatius de Els Casals en els quals intervenen totes les àrees dels seu projecte amb una forta presència de la xarcuteria i l’horta.

IMG_0418 IMG_0422

Per a més informació: Telèfon 972704499 mmauri@ripollesdesenvolupament.com o aula@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Actualitat