GESTIÓ INTEGRAL DEL CICLE DE L’AIGUA

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, organitzen 4 Jornades sobre la gestió integral del cicle de l’aigua. Les dues primeres jornades es centren en el camp municipal, i tindran lloc a la Seu d’Urgell els propers 26 d’abril i 3 de maig. Les dues darreres sessions, que es desenvoluparan el segon semestre del 2017al Ripollès, es centraran en la gestió de l’aigua en sectors econòmics com el turístic, agroalimentari o industrial.

A continuació us deixem informació sobre les jornades programades entorn a la  GESTIÓ INTEGRAL DE L’AIGUA EN EL SECTOR MUNICIPAL. (Lloc: CETAP- Alt Urgell
Plaça les Monges, 3a planta, 25700 La Seu d’Urgell)

Aquestes jornades tenen l’objectiu d’incidir en la gestió de l’aigua, sobretot a nivell de les xarxes d’abastaments, clavegueram, drenatge i depuració a nivell municipal. Així com en el coneixement de l’evolució de tecnològica i dels instruments per tal de reduir-ne el consum i millorar la qualitat de l’aigua.

PROGRAMA

Dimecres 26 d’abril

  • 00h a 14.00h Cicle de l’aigua, sistemes i recursos hídrics: cicle de l’aigua, aigües epicontinentals, aigües subterrànies, aigua i canvi climàtic.
  • 30h a 19.30h Tractament de l’aigua: qualitat de l’aigua, bases i tractament per al condicionament de l’aigua, bases i tractaments per a la depuració de les aigües residuals urbanes i industrials, tecnologies per al tractament de l’aigua.

Dimecres 3 de maig

  • 00h a 14.00h La Gestió dels recursos hídrics (Part 1): usos de l’aigua i planificació i governança dels recursos hídrics, xarxes d’abastament, eines per a la gestió dels recursos hídrics.
  • 30h a 19.30h La Gestió dels recursos hídrics (Part 2): xarxes de clavegueram i drenatge.

Seminari coordinat per CWP Catalan Water Partnership (Associació Catalana per a la Innovació i la Internacionalització del sector de l’Aigua http://www.cwp.cat)

Les jornades son gratuïtes, la inscripció és obligatòria , enviant un correu a mediambient@ccau.cat  o trucant al 973 35 31 12 ext.119 indicant nom, cognoms, DNI i empresa de les persones que assistiran a la jornada.

Aquest seminari es compartirà en modalitat de VIDEOCONFERÈNCIA; l’enllaç es pot sol·licitar a mediambient@ccau.cat o innovadors@ripollesdesenvolupament.com

CARTELL

Categories: Actualitat