PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL RIPOLLÈS – VALL DE CAMPRODON – VALL DE RIBES – JUNTAMENT AMB FGC i LES ESTACIONS DE MUNTANYA AL MERCAT DEL RAM A VIC

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana, del 7 al 9 d’abril, ha tingut lloc el Mercat del Ram de Vic. Una fira molt consolidada i referent que ha comptat amb aproximadament 200 expositors de diversos àmbits: ramaderia, agricultura, turisme, energies renovables, gastronomia o automobilisme.

Un any més, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès ha promocionat la comarca i les seves valls juntament amb les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000. L’estand estava ubicat a la Rambla del Carme, amb la resta de comarques de la província de Girona i sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, fet que, donava una imatge conjunta del territori i de marca turística: Costa Brava i Pirineu de Girona.

Unes 600 persones s’han atès al llarg de tot el cap de setmana a l’estand. Els productes més sol·licitats han estat les rutes de senderisme per la xarxa de senders Itinerànnia, els mapes turístics del Ripollès, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes, i les estacions de muntanya. Aquesta informació turística, s’ha complementat amb l’entrega de les següents promocions:

  • Vals 2×1 pel cremallera de Vall de Núria.
  • Un 15% de descompte per visitar el Conjunt Monàstic de Ripoll, el Museu Etnogràfic de Ripoll i el Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses

Des de l’Àrea de Turisme l’Agència de Desenvolupament del Ripollès es fa una  molt bona valoració al Mercat del Ram a Vic, degut a la gran afluència i l’increment de visitants d’enguany al Mercat del Ram de Vic i el bon temps que ha acompanyat.

20170407_183607.jpg web

 20170408_120456.jpgweb

Categories: Actualitat