EL TASTATAST ARRIBA A LA SISENA EDICIÓ, ESPAI SOMS RIPOLLÈS, PRESENTACIÓ DE LA NOVA APP DE PRODUCTE DEL RIPOLLÈS I PROMOCIÓ TURÍSTICA CONJUNTA A LA FIRA DE LES 40 HORES DE RIPOLL

Publicat per Comunicacio ADR el

Sisena edició del Tastatast

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès, juntament amb l’Aula d’Hostaleria, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll, organitzaven la sisena edició del Tastatast, que va permetre tastar la cuina del Ripollès aquest divendres 31 de març, en el marc de la Fira de les 40 hores, a la sala Eudald Graells de Ripoll.

IMG_0704.JPGweb IMG_0737.JPGweb

Enguany hi participaven 10 establiments: Hotel Park Catalunya, Ve de Gust, CAT Can Guetes, Hotel Solana del Ter, La Taverneta, Làctics Mas el Lladré, Cervesa Artesana Minera, Aula d’Hostaleria del Ripollès, Vins Guillamet i Cafès Saula – Cervesa la Brava.

Cada establiment oferia 2 tastets, un dels quals estava elaborat amb producte de la marca de garantia Producte del Ripollès. Els tastets es van vendre amb tiquets. Els preus dels tiquets eren els següents: 1 tiquet valia 2€; 3 tiquets, 5€ i  7 tiquets, 10€.

La valoració que n’ha fet l’Associació d’Hostaleria del Ripollès ha estat molt positiva. En total s’han venut 3.210 tiquets i han passat 470 persones.

 

Soms Ripollès, Producte del Ripollès

  • El passat cap de setmana, durant la Fira de les 40 hores, els productors de la marca de garantia Producte del Ripollès van ser presents a l’espai Soms Ripollès
  • El divendres 31 de març es va presentar la nova aplicació de mòbil per poder consultar els punts de venda, degustació, productes i productors de la marca de garantia Producte del Ripollès.

Enguany, també en el marc de la Fira de les 40 hores, els elaboradors de la marca han disposat d’un espai propi anomenat Soms Ripollès on s’ha pogut comprar i degustar alguns dels productes de la marca. Aquest espai es va ubicar a la Lira. Els elaboradors que s’han pogut trobar aquest cap de setmana han estat la Cervesa Artesana Minera, Formatgeria Palou Campdevànol, Aromik infusions, Formatgeria Muuu Beee, Mel Vall de Ribes, Formatgeria Roure Soler, Embotits del Ripollès (carnisseria Carles i Mila i Ca la Magda), Mas el Lladré, Formatges del Pujol Orra.

La venda de degustacions s’ha realitzat amb tiquets al preu de 5€. En total s’han venut 480 tastos.

soms web1 soms web2

D’altra banda, el divendres 31 de març i durant la inauguració, la Marina Puigcorbé, presidenta de l’Associació Producte del Ripollès, va presentar la nova aplicació per a mòbils i tauletes que servirà per a promocionar la marca de garantia Producte del Ripollès. Amb aquesta aplicació es podrà conèixer els productors i elaboradors, els seus productes, com també on comprar o degustar-los. L’APP estarà disponible properament al Play Store de Google.

 

Promoció turística conjunta del RIPOLLÈS – Vall de Camprodon – Vall de Ribes; FGC – Vall de Núria – Vallter 2000 a la Fira de les 40 Hores i al Mercat del Ram de Vic

estand turisme.jpgweb

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès ha promocionat turística i conjuntament el Ripollès – Vall de Camprodon – Vall de Ribes a la Fira de les 40 Hores de Ripoll, juntament amb FGC – Vall de Núria – Vallter2000.  Durant tot el cap de setmana s’han donat a conèixer els atractius turístics del territori (rutes de senderisme, visites guiades, romànic, natura,…). La promoció continuarà aquest proper cap de setmana, els dies 7, 8 i 9 d’abril, al Mercat del Ram de Vic.

Categories: Actualitat