EL TASTATAST ARRIBA A LA SISENA EDICIÓ

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès, juntament amb l’Aula d’Hostaleria, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll, organitzen la sisena edició del Tastatast, que permetrà tastar la cuina del Ripollès. Se celebrarà el proper divendres 31 de març, en el marc de la Fira de les 40 hores, a la sala Eudald Graells de Ripoll.

Enguany hi participen 10 establiments: Hotel Park Catalunya, Ve de Gust, CAT Can Guetes, Hotel Solana del Ter, La Taverneta, Làctics Mas el Lladré, Cervesa Artesana Minera, Aula d’Hostaleria del Ripollès, Vins Guillamet i Cafès Saula – Cervesa la Brava.

Els diferents establiments faran 2 tastets, un dels quals estarà elaborat amb producte de la marca de garantia Producte del Ripollès. Els tastets es vendran amb tiquets. Els preus dels tiquets són els següents 1 tiquet valdrà 2€; 3 tiquets, 5€ i 7 tiquets, 10€.

Enguany, s’espera superar les dades de les edicions anteriors. El 2016 van passar-hi 520 persones i es van vendre 447 tiquets més que el 2015, en total foren 3.631.

TASTATAST 2017

Categories: Actualitat