CICLES DE FORMACIONS DE CUINA DE MUNTANYA

Publicat per Comunicacio ADR el

Les associacions de cuiners i cuineres del Ripollès han organitzat un cicle de jornades per donar a conèixer la cuina de muntanya i el producte del territori Producte del Ripollès.

El grup de Cuina de Muntanya juntament amb els tres col·lectius de cuina del Ripollès (Fogons de la Vall de Ribes, Cuines de la Vall de Camprodon i Associació d’Hostaleria del Ripollès) han organitzat un cicle de formacions de cuina de muntanya i una jornada sobre les noves tècniques per a la cuina del producte del territori.

En el Cicle de formacions de cuina de muntanya, hi haurà tres jornades Cuina a baixa temperatura, a càrrec de Salvador Brugues (El Celler de can Roca) el proper 27 de març; Tancant cercles a càrrec d’Oriol Rovira, Els Casals, el proper 19 d’abril i Productes de recol·lecció a la cuina, a càrrec d’Astrid van Ginkel, el proper 7 de juny. El cost d’aquest cicle és de 250€. Aquesta formació es pot subvencionar a través de la Fundación Tripartita.

Pel que fa a la jornada “Noves tècniques per a la cuina del producte del territori” anirà a càrrec de David Reig, professor a l’Escola d’Hostaleria de Sitges i assessor gastronòmic. Es presentarà una visió de la utilització dels productes del Ripollès des d’una mirada de l’alta cuina. Es realitzarà una reinterpretació de plats de cuina internacional, la utilització de cerveses i begudes digestives en la cuina salada, i també de plats de llarg recorregut en establiments de degustació. Aquesta jornada és gratuïta.

Imatge1

Per a més informació o per inscriure’s al cicle o a la jornada cal fer-ho a través del 972704499 o per correu electrònic a mmauri@ripollesdesenvolupament.com o aula@ripollesdesenvolupament.com.

Categories: Actualitat