GIRONA EXCEL.LENT

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest dimarts dia 28 de febrer, tenia lloc a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, la presentació del segell de qualitat agroalimentària “Girona excel·lent” a Càrrec del gastrònom Pep Nogué. Aquesta presentació anava adreçada al alumnes de l’Insitut Abat Oliba de Ripoll que es troben cursant el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia, i Pastisseria, i el Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

En aquesta presentació es van explicar els criteris de selecció i els productes guardonats, a més de fer diversos tastats amb alguns dels productes guardonats, com els foie, diferents olis d’Oliva, Fesols de Santa Pau, anxoves de l’Escala entre altres.

IMG_20170228_092230 web

Categories: Actualitat