PRODUCTE DEL RIPOLLÈS PROTAGONISTA DEL SOPAR DEL FRICANDÓ MATINER

Publicat per Comunicacio ADR el

El dijous 16 de febrer, l’equip del Fricandó Matiner i de Vall de Núria ha degustat el Producte del Ripollès al restaurant la Cabana de Vall de Núria.

Aquest divendres 17 de febrer, l’estació de Vall de Núria ha acollit, un any més, el Fricandó Matiner, morning show presentat per en Vador Lladó. El programa, que es realitza en directe amb tot l’equip, forma part del tour Fricandero que es duu a terme a totes les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Enguany, Vall de Núria ha proposat la col·laboració de la marca de garantia Producte del Ripollès en el sopar del dijous 16. En aquest sopar s’ha tingut en compte tots els productes de la marca. Pel que fa als entrants s’ha servit amanida i escaliva a càrrec de Vall de Núria, embotits del Ripollès i formatges del Ripollès. A continuació els productors han cuinat una graella de carn amb poltre, vedella, xai, llangonisseta i trumfa de la Vall de Camprodon al caliu. De postres, mel i mató; coca del Ripollès i infusions del Ripollès. Per beure, cervesa també elaborada a la nostra comarca.

Imatge1

Al sopar amb la direcció de Vall de Núria i l’equip del Fricandó matiner també hi han assistit alguns dels nostres productors i han pogut presentar el producte i la marca de garantia. Aquests productors són Mas la Capellera (xai), Mas la Illa (poltre), Formatgeria Palou, Cervesa Minera, Aromik (herbes i infusions), Carnisseria Carles i Mila i Carnisseria Constans.

Imatge2Imatge3Imatge4Imatge5Imatge6

Més informació:

 Associació Producte del Ripollès

info@productesdelripolles.com

Telèfon 972704499

Categories: Actualitat