COSTOS I VIABILITAT PER A L’HOSTALERIA

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès ha organitzat un curs formatiu per als diferents establiments de restauració i hoteleria de la comarca del Ripollès.

El passat 1 de febrer es va iniciar una formació organitzada per l’Associació d’Hostaleria del Ripollès sobre Costos i viabilitat per a l’hostaleria. La formació té una durada de 16 hores i repartides en 4 sessions (1, 8, 15 i 22 de febrer). Està impartida per Guillermo Martínez i Bordera, professor de cuina de l’Escola d’Hostaleria de Sitges.

Guillermo Martínez tractarà els diferents temes: escandalls (Presentació dels diferents documents de control de producció i de cos; Punts claus en el seu format i disseny; Elaboració i exemples pràctics); fixació de preus i menú engineering (Introducció als diferents sistemes de fixació de preus; Anàlisi de l’oferta gastronòmica en funció de la seva rendibilitat i demanda; Elaboració d’exemples pràctics); eines de gestió de la producció en cuina (Definició del processos segons el model productiu; Mètodes de valoració d’inventaris; Càlcul de les necessitats de RRHH i eines per a  valorar la seva productivitat; Elaboració i anàlisis  d’exemples pràctics); i gestió del benefici (Estructuració del benefici; Quadre de comandaments).

En aquest curs formatiu s’han inscrit 17 persones de diferents punts de degustació del Ripollès.

IMG_3562 IMG_3563

 

Per més informació:

Associació d’Hostaleria del Ripollès

972704499

Categories: Actualitat