SEGONA REUNIÓ DEL FÒRUM PERMANENT DE LA CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE (CETS) RIPOLLÈS.

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest dimarts 13 de desembre tenia lloc a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès la segona reunió del Fòrum Permanent per a l’obtenció de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) Ripollès,  en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques”, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

img_20161213_182113

La CETS és una certificació, gestionada per la Federació Europarc, que distingeix aquells espais protegits d’Europa que disposen d’una estratègia i un programa d’actuacions en matèria de turisme, els quals compleixen unes pautes de sostenibilitat i que han estat elaborats en consens amb els principals agents d’un territori concret. En el cas del Ripollès, la CETS pivota a redós del recentment creat Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, si bé l’àmbit d’aplicació és tota la comarca i, en conseqüència, els 11 espais protegits presents en el territori del Ripollès.

Categories: Actualitat