ELS REPTES DE LA PROMOCIÓ EMPRESARIAL I LA INNOVACIÓ SOCIAL AL TERRITORI

Publicat per Comunicacio ADR el

Dijous 10 de novembre, al Centre Cívic La Confiança de Campdevànol, tenia lloc la quarta de les jornades de desenvolupament econòmic i local organitzades per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i que tenen com o objectiu bàsic la millora de les capacitats institucionals i la cooperació público-privada en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació al Ripollès.

presentacio

Els temes centrals de la sessió eren els reptes de la promoció empresarial i la innovació social en el territori, fent especial èmfasi en el concepte força recent d’economia social i solidària.

La sessió, que va comptar amb l’assistència d’una quinzena de persones, entre tècnics, càrrecs electes, agents econòmics i teixit empresarial , es va iniciar amb la ponència marc sobre economia social i solidària  a càrrec de Jordi García, de la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Catalunya. La seva exposició es va centrar en el camp de treball de l’economia social, aportant nombrosos exemples vigents a dia d’avui.

jordi-garcia

Seguidament, va ser el torn de l’experiència convidada, en aquest cas l’Ajuntament de Manlleu,  a càrrec de Betlem Parés, que va exposar com des d’aquesta entitat local han apostat decididament per l’economia social i solidària. Finalment, la sessió es va cloure amb la intervenció de Carme Peix de Manlleu Associació de Botiguers (MAB).

  betlem-pares-i-carme-peix

La cinquena jornada prevista es realitzarà el proper dijous dia 24 de novembre a l’Ajuntament de Camprodon a partir de les 16:30 hores. En aquest cas, la sessió prevista porta per títol L’activitat turística en un territori de muntanya.

Categories: Actualitat